profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



Taknak masuk form 4 !!
Sunday, 23 December 2012 | 0 comments
* testing , testing one two three.. Hello ade orang tak ? * just nak pastikan yang ada orang baca entry ni..heheh kalau tak Wawa cerita sorang-sorang jela kan..Amacam sihat ? kalau sihat Alhamdulillah bersyukur kerana tidak diberikan penyakit yang merbahaya..bukan apa sekarang ni penyakit siapa-siapa pon boleh kena tanpa mengira yang tua atau yang muda sama jugak macam mati..dimana-mana kita boleh mati dengan izin Allah..Dia yang Maha Kuasa ! ingat itu..

Dekat atas tu just selingan je..sama-sama kita mengingati antara satu sama lain jangan duk jual ikan *selfish* je..okay dah lama tangan ni tak menaip panjang-panjang ... terasa ada nyamuk yang membuatkan tangan Wawa ni gatal sangat nak update blog..menggatal betol nyamuk ni..hehehhe

Disebabkan tahun ni Wawa PMR..korang mesti dah tahu yang baru-baru ni result PMR dah dikeluarkan right ? hurmm result Wawa ..alhamdulillah semua lulus..walaupun tak straight A tapi bersyukur dah itu je yang Allah nak bagi dekat Wawa..Wawa terima jelah..tak boleh nak lawan kuasa Allah..siapa Wawa nak lawan Allah kan ? :)

Buat masa ni Wawa cuma pening tak tahu nak ambik aliran ape untuk masuk form 4 tahun depan..nak ambik kelas Akaun Wawa tak minat sangat sebab entahlah..nak ambik aliran Science hurmm macam susah je..tapi ramai yang cakap aliran Science die punya bidang meluas..so kena belajar betol-betol la kalau nak ambik Science..kena serius tak boleh nak main-main macam budak-budak kecik lagi..

Kalau ambik Akaun pulak , Cikgu Halina ( Cikgu Science Wawa ) cakap Wawa boleh ambik Akaun sebab math Wawa dapat A..tapi akaun macam susah je..mesti pening punya ditambah pulak dengan subjek Add Math mahu berpinar mata Wawa tengok nombor sana-sini..kang tak pasal boleh jadi gila akibat stress yang teramat sangat pulak Wawa ni..heheeh

Tapi apa-apapon keputusan bukan di tangan Wawa..pihak sekolah yang tentukan..diorang tentukan kelas ikot keputusan tengok jelah nanti Wawa masuk kelas ape..susah jugak bila dah nak meningkat dewasa ni..banyak masalah yang nak kena pikir..dulu time sekolah rendah bukan main tak sabar nak jadi orang dewasa..sekarang dah jadi macam ni rasa menyesal pun ada.. * baru kau tahu erti penyesalan ! * ><'

Sekarang ni masa dahlah berjalan terlalu cepat..sekejap je..belom lagi nanti nak SPM..ya Allah..lepas tu nak pikir lepas SPM nak buat apa..nak sambung belajar dekat mana ? nak kerja apa ? nak kerja dekat mana ? lahai banyak benda nak kena pikir..pening betol jadi orang yang sedang meningkat remaja ni..hurmmm..apa-apa pon Wawa kena jugak harungi semua ni untuk berjaya pada masa akan datang :)

To all batch 97 we're young ! Wawa bangga jadi warga 97..bagi Wawa nombor tu cantik..and I don't know why..okay entry tamat dekat sini dulu..lepas ni nak pergi jenguk blog AA nak baca entry dia yang best gila and kelakar habis tu..apa-apahal Wawa update lagi..okay salam kasih dari Wawa..Assalamualaikum.. :D


p/s : sepatutnya hari ni Wawa pergi Mid tapi ada masalah pulak..eiii geram sungguh !


FUTURE
PAST