profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



Cukup Hanya Sekali
Tuesday, 11 December 2012 | 0 comments


ehem ehem hye reader ! How are you ? dah siap sedia nak baca entry kali ni ? heheh take your time okay kalau nak bacalah kalau taknak takpe Wawa paham XD...scroll down okay !

11.12.2012 ---> tetiba pulak mama baik hati nak ajak pegi KL..pegi Sogo..actually jujur la Wawa cakap WAWA TAK PERNAH PEGI SOGO..ni baru first time ! lantak la korang nak cakap ape kan..kisah pulak..so disebabkan nak pergi Sogo kenalah bangun awal kan..takdelah awal sangat pukol 9 pagi..siap-siap semua ..sarapan bagai..

Tetiba mama cakap nak pegi antar nenek pergi klinik..time tu Wawa tengah okay lagi so Wawa dengan adik perempuan Wawa tunggu dekat rumah jela yang lain semua ikot..tunggu punya tunggu tettttt pukol 12 baru bergerak pergi KTM Rawang..dalam hati tuhan je taw..bangun pukol 9 pagi siap tak sampai pukol 10 pagi then tunggu selama 2 jam..rasa macam nak baling-baling je pasu-pasu bunga mama yang dekat depan taman tu..haish

Sesampai je dekat KTM Rawang kena tunggu lagi 15 minit dalam hati dah menyumpah seranah tak habis-habis..hehehe..lepas 15 minit masok train nak buat ape lagikan dudok jelah sambil dengar MP3..tak lama lepas tu MP3 Wawa mampuihh padahal dah charge lama..lahai ~~

Sampai kat perhentian mana erk Wawa lupalah ada sorang mamat bangla ni die duduok depan adik dengan mama..mat bangla nie pengotor kot korek hidung pastu senyum-senyum sambil on the phone dengan awek dia la kot..Wawa tahan gelak jaa kot kang gelak kuat-kuat mampuih satu traun ni pandang Wawa macam Wawa nie membunuh ngee..

Sogo here I come..time dah keluar dari train tu kitorang solat dulu..even nak enjoy solat harus didahulukan okay no matter what ! :) lepas solat Sogo la kan ? heheh..tibanya Wawa di depan pintu Sogo tu..oh ya lupa pulak jalan nak pegi ke Sogo tu masyaAllah tak boleh panjang lagi ke ? lahai penat woo..masuk je sogo Wawa dah macam ----> Weyh apahal ramai gila orang ni ?

Memang ramai gila orang..orang gila pon tak ramai macam tu..Wawa dah la jenis yang tak suka persekitaran yang ramai orang and bising rasa nak buat announcement je dekat Sogo tu cakap..

diminta anda semua keluar dari Sogo ini sekarang !

 Banyak yang Wawa rasa..rasa bosan masuk Sogo..rasa menyesal sebab ikot..rasa nak balik rumah cepat-cepat ! hello ! Wawa bukan kaki SHOPPING..korang nak tengok orang ramai yang duk sibuk beli barang-barang yang tengah sale ? okay scroll bawah nanti..bagi Wawa kalau sale takde nye harga ratus-ratus...ni sale pon harga tetap ratus-ratus jugak..kay Wawa memang kedekut ! hahhaah dan bila diperhatikan balik ape yang lawanye beg-beg..kasut-kasut..kat pasar lagi cantik..ouh maybe kualiti kan so ikot la masing-masing mempunyai pilihan.. :)


macam semut hurung gula

ni Wawa ambik dari tingkat 2..cayalah time Wawa nak jalan dekat situ bukan main susah dah macam traffic light nak bagi orang ni jalan dulu nak bagi orang tu pulak..susah woo ! rasa nak campak-campak je beg tu dekat tasik biar orang berkerumun dekat tasik tu..hehhe hurmm time dekat tingkat 2 ni tempat pakaian lelaki..kalau boleh tempat nilah Wawa paling nak elakkan..bukan sebab die punye promoter-promoter handsome tapi disebabkan patung yang takde kepala pakai baju smart-smart..memang boleh gila la Wawa dekat situ..tengok je patung teros je cakap mak aih handsomenya...hahah korang mesti cakap Wawa gilakan ? hurmm tak kisah pon..heheh tapi kalau nak kutuk tu cakap depan-depan la jangan kutuk belakang..kang Wawa smackdown kang masok hospital sapa susah ? Wawa jugak ~~

Penat jalan-jalan dekat sogo ni besarnye bukan main..tapi bagi remaja macam Wawa ni Wawa rasa tak sesuai jalan-jalan dekat Sogo sebab takde apa yang menarik pon..membosankan diulangi sekali lagi MEMBOSANKAN ! baik pegi TimesSquare or Suria KLCC best la jugak..adelah semangat nak berjalan..hurmm tapikan Wawa ade berkenan dekat satu kasut..ni mahal kot tapi ade Sale..sale ke tak sale tetap mahal bagi Wawa..hehehe


ni diaa ! harga asal RM369..lepas sale jadi RM 184.50

Actually bagus jugak kan harga tu entahla Wawa tak beli pon just tengok je..takde jodoh Wawa nak beli kasut tu..heheh yang best adik-adik Wawa lah diorang dapat baju..mama pulak beli minyak wangi Eternity Aqua Calvin Klein yang harga ratus-ratus..Wawa pon suka gune CK tapi takde lah yang mahal punya kan..tadi pon teringin jugak nak beli tapi yang Wawa suka tu la harga die RM300 ke atas..napa la tak bawah RM300 boleh la beli..hurmm bau minyak wangi Aqua tu sedap soft je takde bau kuat sangat..


Bukan minyak wangi je mama beli..beg kasut bagai..okay Wawa hanya tengok jela kan..geram pon ade eemmpphh..pegi dengan kawan lagi best kot..untuk harini yang Wawa dapat hanya penat yang melampau..yela kan Sogo tu bukan main besar lagi..balik pulak train penuh gila kena berdiri la kan..dahlah Wawa penat gila kalau ikotkan rasa penat dah lama Wawa dudok bersila dalam train lantaklah kan..tapi bila difikirkan malu Wawa tak jadi buat..heheh

Sampai je dekat perhentian Kepong baru Wawa dapat dudok dan sebelah Wawa pulak ade sweet couple..*tangan didada mata juling ke atas * sweet la sangat..diorang nampak penat tapi still pegang tangan..Wawa nak je cakap dekat pakwe die..

Weyh asal kau pegang tangan dia ? takut awek kau kena culik ke ?
tapi itu semua Wawa cakap dalam hati jelakan..yela tak kisah la apa niat dia sekalipon kalau dah haram tetap haram..niat tidak akan menghalalkan sesuatu yang memang dah haram..kay macam biasa dudok dalam train dengar lagu-lagu..nak tido malu weyh kang mana tahu berdengkur pulak..hahah

Lepas sampai teros naik keta then singgah Tutti Fruity kejap..dan Wawa telah membuat kesimpulan pergi dengan kawan lagi best.. ><


yang ni Wawa kongsi dengan adik Wawa..

Lepas dah habis makan balik la kan..dalam keta tak boleh nak buat apa terus tutup mata and tak sedar sampai rumah je dah maghrib..masuk rumah teros ambik air sembahyang..solat..tup tup lepas abis sembahyang ade orang call guna telefon rumah pulak tu..Wawa call balik sekali cina yang angkat pastu Wawa tanya la dia nak apa then dia cakap salah nombor..nak marah rasa kesian pulak..tak pikir apa dah terus terjun atas katil then Wawa selamat tido..haha time tu kalau Wawa ni battery mungkin tenaga dah sampai dekat ibu jari kaki..memang low habis..nak angkat kaki pon tak boleh skru semua dah longar..heheh

Pukol 9:22 Wawa bangun..tiba-tiba ingat malam ni Mimpi Cinderella dah tengok separuh je..huhu sedih..time iklan Wawa ambik peluang untuk mandi and solat isyak..lepastu online la ape lagikan..then ingat nak update blog..so move on jela..okay la sampai sini dulu wawa cot cet cot cet..nanti sambung lagi..salam kasih dari Wawa Assalamualaikum... :D

p/s : kalau boleh taknak jejak kaki dekat SOGO lagi ! ><


FUTURE
PAST