profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



Kawaii Giveaway by Mimie & Isha
Saturday, 8 December 2012 | 0 comments


Hye reader ! malam ni Wawa agak kebosanan sikit so Wawa join la contest ni even Wawa tahu Wawa tak mungkin menang tapi just try je..heheheh..Kalau korang nak join just click je banner kat atas tu taw kalau korang tak join Wawa tarik hidung korang sampai panjang macam Pinochio hahahah gurau-gurau manja..

Join ramai-ramai baru meriah..promote melebih pulak ! lahai ~~ Bawah ni budak-budak comel yang kena tag...siapa yang Wawa tak tag tu I'm SORRY , saya mintak MAAF , BIANEI ... XD

http://ilysm-mrbomba.blogspot.com/
http://ceriteraceritakuuu.blogspot.com/
http://gadispotpetpotpet.blogspot.com/
http://atul-ngexrongex.blogspot.com/
Slow it down...tengok bawah nie..andai kata Wawa menang Wawa nak hadiah ni..let's check out !


kipas Rilakuma..look comel kan :D


eii geramnya bila tengok patung ni..rasa nak peluk-peluk je ><

even Wawa bukan pencinta accesories tapi bila tengok ni .. Wawa nak benda ni...tak kira nak jugak ! hahahah

 

Tapi Wawa nak yang ini..sebab comel je perempuan..biarlah orang cakap buruk ke ape ke..ade Wawa kisah ! XP

Okay thats all thank you ...nanti kalau rajin Wawa post lagi okay ! salam kasih dari Wawa :D

p/s : agak-agak boleh menang tak ? >< Andai itu takdir-Nya aku terima dengan hati yang terbuka :) <--- ayat taknak kalah macam novel hahahah :D

FUTURE
PAST