profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



Hangout + Lepaskan Tekanan...
Monday, 3 December 2012 | 0 comments


Hai-hai READERS ! amacam sihat tak ? kalau tak sihat pandai-pandai la pegi klinik erk jangan buat derk je kang melarat sapa pulak yang susah ? wawa jugak ~~~ heheheh jangan marah ye awak kita gurau je..semoga readers semua sihat-sihat belaka.. * hummpphh kenapa lah aku cakap readerS erk ? bajet ramai je yang nak baca and lawat blog kau Wawa..perasan ! >< *

Okay back to our title -------> HANGOUT !!

Pebenda hangout tu ? kalau korang tak taw Wawa ketuk korang guna baldi .... heheheh *bajet diorang tak taw ape tu hangout* disebabkan kitorang dah tak tahan sebab BOSAN so kitorang decide nak hangout..ala kitorang takdelah nak hangout dekat KEYELL kan just Rawang jela..parents kitorang tak bagi pegi KEYELL terutama dengan kawan-kawan..kalau nak pegi pon maybe lepas SPM la jawabnye ><

First time kitorang rancang ni sepatotnya ade budak lelaki tapi bila dah nak pergi last minute diorang cakap tak nak pegi..haish naik angin jugaklah Wawa dibuatnye..geram kot bincang bukan main ramai last-last lima orang je yang pegi tapi tetap best jugak !

3 . 12 . 2012 ---> so kena bangun awal la kan daripada hari biasa..actually Wawa dah kunci jam pukol 8 pagi sebab takut lambat nak bersiap al-maklomlah perempuan kan selagi awning tudung tak betol selagi tu dudoj depan cermin...ngeee tapi takde pon Wawa nak bangun pukol 8..pukol 9 baru bergerak pergi mandi..then siap pukol 9:50 pagi okaylah tu kan..janji pukol 10..siap pakai kasut semua and teros menuju ke rumah Shafikah dan last sekali rumah Dekda..yelah teksi ambik kat rumah Dekda..

Sesampainya di KTM..Syahira pon dah terpacak dekat situ so kitorang tak payah nak tunggu-tunggu lagi..Khai makcik die antar sampai Rawang..actually KTM bergerak pukol 10:40 tapi kitorang tunggu jelah..ikotkan hati Wawa nak je Wawa balik dulu sambong tido..ngantuk woo tido pukol satu pagi  ><

okay Wawa terpaksa skip jalan cerita terus ke Bowling..heheh malas nak taip ni pon dah panjang..sesampainya kitorang di pusat bowling tu langsong takde orang..mungkin kitorang terlebih awal datang..hahah so dengan muka yang segan-segan kitorang pegi jela dekat akak cashier cakap nak main bowling..just one game tak mampu aih nak bergame-game...


Wawa yang tukang ambik gambar...nasib tak menyebelahi Wawa kali ni Wawa dapat no last sekali..hehhe..kali ni takde strike or spare pon..Dekda due kali strike..pandai jugak diorang main XD 


lepas abis je kitorang main bowling..kitorang pegi karaoke pulak..sebab pusat bowling ni ade arcade plus karaoke..so kitorang manfaatkan lah sebaik yang mungkin.. * banyaklah manfaat buat perabih duit jaa * heheeh..best woo karaoke suara melayang ke mana..nak kata nyanyi lagu rock takdela pulak..Ika dengan Dekda duet nyanyi lagu Ombak Rindu...hahah tapi kitorang saje je jerit-jerit nak lepaskan perasaan geram and takot menunggu result PMR keluar..heheh


pergh sakit tekak woo menjerit..stress punya pasal..first kitorang pikir sorang satu lagu tapi tak puas kitorang tambah lagi..hehhe Wawa geram sebab lagu Najwa Latif ~ Carta Hati separuh je...membazir duit RM1 Wawa..hummpphh..then tengok Dekda dengan Khai main archade..lepastu keluar dari pusat bowling tu..sebab time tu dah lunch hour so perut dah berdondang sayang mintak diisikan..kitorang makan McD jerrrr..then pergi Parkson sebab Khai nak beli VCD..kat sana kitorang terjumpa pulak Cikgu Suhaimi merangkap cikgu Geografi..kitorang tak tegur tapi Khai yang tegor...hehheh

Tempat last sekali yang kitorang pergi adelah Tutty Fruity..kat sana kitorang paling banyak ambik gambar..






Eija takde..kalau ade boleh ambik gambar CNBLUE ><

Okay macam tulah ceritanya...Wawa dah penat nak taip..salam kasih daripada Wawa..Assalamualaikum :D

p/s: mungkin aku patut jadikan dia crush aku :)




FUTURE
PAST