profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



Love At First Sight ...
Friday, 2 November 2012 | 0 comments


Hai readers ! wawa ada cerita baru..first time satu hari wawa post dua entry..heheh okay nampak tak tajuk yang kat atas tu *soalan bodoh memanglah nampak =='* XD okay wawa nak cerita pasal ape yang terjadi..Tadi wawa baru habis makan malam dekat luar..Dekat kedai CINDAI *sapa yang dudok area KKB tawla kot kedai tu dekat mana*malam ni wawa berbaju muslimah warna pink and tudung bawal wana soft purple *itu pon nak bagitaw ke ..hhehe*

sesampainya di restoran tersebut ofcourselah first thing cari tempat duduk kan..malam nie pulak ramai yang datang makan kat kedai tu..ditambah hujan lagi so cilok jela mana nampak kerusi kosong kan...hehehhe then kitorang pon order makanan..tidak lama selepas itu *ayat macam nak buat karangan hahah * muncul la seorang lelaki ber'cap' warna hitam , berbaju T-shirt putih *baju die fit tapi takdelah terlalu ketat sangat* , berseluar pendek paras lutut *bulu kaki takde..awesome! * then die pakai selipar...comel sangat..

Dia datang dengan parents die..maybe die anak tunggal kot..time kat meja makan tu die duduk di antara mak and ayah die..nampak cute je..terserlah kemanjaan disitu..aummmm *start menggatal dah XP*wawa asyik usha die je kadang-kadang mata kitorang bertembung tapi wawa teroskan larikan mata..takot weyh ! ngee then lepas wawa habes makan die tak habes makan lagi..dalam hati wawa cakap ' Janganlah balik lagi aku nak tengok muka dia puas-puas' tiba-tiba abah cakap nak order sate..time tu wawa dah tarik nafas lega dah..dalam hati berbisik ' Terima kasih abah kerana memahami ' heheh

Tak lama lepas tu die pon dah nak balik..dia lalu sebelah wawa kot..aish time tu hati berdebar-debar..then die berhenti kejap dekat belakang wawa and cakap kat mak dia ' Nak guna payung ke ?' pastu teros die pelok bahu mak die and payungkan..sweetnye ..dari situ wawa dapat rasa seorang yang penyayang dan sangat romantik :D tapi entah ape nasib die payung tu tersangkut dekat pintu gerbang and buatkan abah tergelak dan wawa ape lagi ikot gelak samalah..hehehe comelnye awak ! saya geram ! :P

Bila dia dah balik tiba-tiba abah tanya dekat wawa ' siapa Adam Farish? '..wawa pon buat muka blur..dalam hati tertanya - tanya siapa Adam Farish..Farish Adam kenal la..hurmm biarkan jelah..yang penting Love at first sight make me happy and rasanya malam nie tersenyum jela tido heheh..okay la entry berhenti di sini..bye readers ! XD

p/s : time tengok lelaki kacak tu Capital A seakan menghilang dari ingatan..heheh bianei Capital A..

Good night readers ! sweet dream ! :D

 

FUTURE
PAST