profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



First Job ! Wish Me Good Luck !
Friday, 2 November 2012 | 0 comments


Hai readers ! what are u doing right now ? *soalan entah ape-ape..ofcourselah tengah baca post nie :D* Alhamdulillah akhirnya wawa dapat jugak satu job yang boleh mendapatkan keuntungan *masyuk! hahah* kerja ni tak perlu untuk dress up lawa-lawa...kerja nie cume dudok depan lappy..buat kat rumah pon boleh heheheh..keja die iaitu mengemaskini blog untuk A-B-S Guesthouse Langkawi..yang tukang bagi keja nie kawan kepada makcik wawa..die bagi wawa job nie coz biasalah budak baru habis PMR *menggelabah je XD* so wawa ambik jelah job nie..

Rezeki jangan ditolak , musuh jangan dicari :)

so Wawa tolong update kan pasal tempat-tempat penginapan..kalau ade orang nak sewa ke..hope senang la wawa nak buat semua nie and yang paling penting blog ni mesti dapat sambutan dari orang ramai kalau tidak kecik nye hati wawa nie *ayat jiwang tahap romeo* hahahaha okayla wawa stop sini kejap ye..nanti lain hari kite jumpe lagi..Thanks kerana sudi membaca..wawa sayang readers wawa :D

but sebelom tu ni link blog tu..siapa-siapa yang datang ke blog wawa nie and terbaca entry nie pastu nak pulak pergi bercuti dekat langkawi..boleh layari laman web nie okay ! heheheh

http://a-b-s-guesthouselangkawi.blogspot.com/

p/s: haritu rasa benci dekat Capital A semakin tinggi bila dapat tahu cerita sebenar..tapi dengan izin Allah wawa dapat bersabar and sekarang tak tahu kenapa wawa tak boleh taknak suka dekat dia..Ya Allah tolong aku..jika dia bukan jodoh aku tolong la buang perasaan ni ya Allah :'D

FUTURE
PAST