profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



Lahai ~~
Wednesday, 21 November 2012 | 0 comments


Hye readers ! amacam sihat tak ? kalau tak sihat wawa doakan agar korang cepat-cepat sembuh okay..entry kali ni wawa tak tahu nak bagi tajuk ape..dah puas dah hantuk kepala dekat dinding sebab tak tahu nak buat tajuk ape * kay wawa tipu >< ! * hurmm cuti-cuti Malaysia ni korang ade pegi mana-mana tak ? pegi jenjalan..makan angin sampai perut naik buncit..hahaha joke ! share la dekat wawa korang pegi bercuti dekat mana..nak tahu jugak * sebokkan wawa ni nak tahu hal orang lain ngee * minta jangan bash wawa okay..kite takde orang nak back up lourgh...hahahah

Cuti-cuti Malaysia ni macam biasalah bosan duduk rumah..nak pegi jalan takde sapa nak ajak * kay tipu sekali lagi * Sebenarnya ade orang ajak cuma tak tahu la pintu hati nie tak terbuka pulak nak ikot pegi jenjalan makan angin sampai perut buncit XD ...Tapi dalam hati menjerit-jerit sampai nak putus urat kentut cakap nak keluar pegi jenjalan especially dengan kengkawan...

Diorang ade ajak pegi main bowling..first wawa memang tak suka main bowling sebab bagi wawa yang kurang pro nak main benda alah ni rasa macam membazirkan pulak..kalau asyik masuk longkang je kan..tak ke membazir namanya... * wawa memang kedekut tahap petala kelapan kesembilan kesepuluh kesebelas * stop merepek la wawa ! mahu orang yang baca ni rasa macam nak hempuk kepala wawa dekat atas lutut korang yang tersangat la keras kalau direbus pon tak boleh nak lembutkan..ngeee kay wawa gurau jela..gurau-gurau manja :)

So pelbagai alasan wawa bagi kat diorang yang wawa taknak join main bowling tu..agak-agaknya diorang pon dah naik fed up dengan wawa..hahah sorry guys..Okay tetapi pada suatu petang yang cukup indah ni..my mom ajak kitorang * adik-beradik wawa largh * and moksu + suami ( cikmok ) + anak lelaki = satu keluarga * actually kalau makcik yang bongsu korang mesti panggil die maksu kan ?  wawa tak wawa panggil die moksu sebab badan die gempal ngeee * pegi Kuala Selangor..maybe mama boring tahap dewa time tu sebab tu die ajak kitorang pegi Plaza Kuala Selangor..

Sesampainya kami disana , kitorang pegi dekat tempat main bowling..so bagi wawa yang tak berapa excited ni just follow je diorang..first wawa tengok je mama and moksu main bowling..first game moksu menang * bolehla suami die tolong , mama wawa main sorang-sorang je * then second game mama pulak menang apelagi memang wawa gelakkan moksu abis-abis la tadi belagak sangat..hahahah

Before mama and moksu nak masok game ke 2..cikmok ade cakap dengan wawa..

Cikmok : kau nak main tak ?
Wawa : ha ? kita tak pandai main la...
Cikmok : ala jom la saja main-main..
Wawa :  ha okaylah...

Then die keluarkan not RM50 sekeping suruh wawa pegi cakap dekat akak cashier tu..pastu dah siap ambik kasut semua..ehem-ehem get ready..Cikmok start game dulu..sayangnye masok longkang memang wawa gelak abis la hahahah..then turn wawa dalam hati takut jugak dok gelak-gelakkan orang takut diri sendiri yang terkena ngee..okay dengan penuh ayu yang tak seberapa nak ayu sangat dengan selambanya wawa mem 'bowling' kan bola..nasib baik banyak yang jatuh..then try lagi akhirnya dapat spare ! hhahha gile tak happy even tak strike okay la tu daripada masuk longkangkan ? heheehh

Bagi orang yang baru first main bowling macam wawa ni tipulah kalau kata bola tak masuk longkang kan..frust jugak bila bola masok longkang lahai ~~~ tapi yang paling wawa tak sangka sekali bila wawa dapat STRIKE ! memang menjerit la wawa kan..sampai mama pon cakap..

amboi anak dara ! tak boleh nak jerit kuat lagi ke ?
time tu wawa buat tak dengar je..excited kan kuwahaja tak wawa ? ngeee..rasa macam eh betol ke aku dapat strike nie..memang gila betollah..bermulanya wawa dapat strike tu secara automatik pemikiran wawa terhadap permain bowling change to positive..hehehehe...dan lagi satu sebab kenapa wawa dah suka main bowling..sebabnya ialah wawa dapat kalahkan cikmok hahah..terror tak ? ngeeee....tapi kan ade sorang mamat nie lane die selang satu dari lane wawa main..dari start wawa main sampai kitorang dah nak balik..mamat nie still main lagi dah berapa game die main..dah la main sorang-sorang..wawa rasa die tengah jiwa kacau..bila die tak dapat strike time nak baling bola senyum sorang-sorang lahai ~~ nama mamat ni Shahrin Azhar * wawa tahu sebab  die letak dekat screen TV tu muke die boleh la..hensem la jugak..Amin asyik usha die je * hahaha

So lepas nie kalau diorang ajak pegi main bowling wawa terus on je...dah seronok la pulak kan..ngeee okay la rasanya dah penat nak menaip esok nak pergi Lumut..abah ade kursus dekat sana..cuti-cuti Malaysia jugakla kan..hehehe ape-ape hal wawa update lagi okay..Assalamualaikum semua..salam kasih dari wawa :)

p / s : Ya Allah lindungilah penduduk yang berada di bumi Palestin dan lindungilah Masjid Al-Aqsa dari Israel Jahanam..ya Allah adakah kiamat akan berlaku pada tahun ini ? masih sempat ke untuk aku bertaubat ? masih adekah peluang untuk aku membanggakan mama and abah ? masih sempatkah aku mengambil SPM ya Allah ? semuanya terletak di tangan mu Ya Allah..ampunkanlah dosa ku dan dosa kedua ibubapaku :) Pray for Gaza


FUTURE
PAST