profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



Nak Tukar Ke Tak Nak ?
Saturday, 27 October 2012 | 0 comments


comelnya la budak nie..kalau wawa buat muka macam tu confirm kena bash..hehehe

Okay malam nie  wawa tengah nak kemaskini blog nie..bak kata orang tua nak update blog ni kasi comel meletop kau memang dabooom ! hahaha..wawa dok mencari blogskin..dah jumpe dah cuma wawa tak sampai hati nak tukar blogskin nie..coz blogskin simsimi nie comel sangat sampai wawa rasa kesian dekat dia hurmmm *padahal simsimi tu bukan kesah pon..feeling terlebih*hahahaha..

Wawa ade jumpa dua blogskin..satu blogskin dari pemilik yang sama yang buat blogskin simsimi nie and satu lagi entah siapa entah tapi dua-dua cantik..then sampai tak tahu nak ambik yang mana satu..even sekarang bukan zaman ber'blogging'..tapi takpe jangan pandang rendah ye bagi orang yang ber'blogging' nie..mane tahu suatu hari nanti blog wawa nie dapat masuk NEWSPAPER *ikot gaya Zizan bila LAST PAPER ! LAST PAPER* hehehe

Mungkin zaman ber'blogging' nanti akan kembali cuma biarlah masa yang menentukan..kita hanya merancang tetapi ingat Allah yang menentukan..Okay disebabkan wawa dah habis PMR la *fiyuuuhh lega 50% lagi 50% menunggu result keluar* takut wooo ..wawa akan lebih menghabiskan masa depan blog wawa yang tercinta nie...

Disini wawa akan meluahkan segala ape yang terjadi..kenangan manis dan kenangan pahit akan wawa coretkan disini *ceh ayat nak lebat je...paper BM terkial-kial nak menjawab XP*blog nie bagai kehidupan wawa..mane tahu bila dah kahwin nanti boleh tunjukkan dekat anak-anak ke? *nampak benar menggatalnye* hahaha

Opss cop cop cop kejap wawa rasa dah lari pada tajuk nie..heish tula nak update malam-malam kan dah merepek jadinya..ngee..okay lah daripada wawa tak stop cakap yang bukan-bukan better I stop here..heheh

p/s : boleh ke wawa dapat menjadi milik Capital A ? jawapannya terletak pada Tuhan Yang Maha Agung..Wasalam :)

FUTURE
PAST