profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



Merdeka..Finally Its Over !
Monday, 15 October 2012 | 0 comments


Merdeka hanya di mulut belom lagi merdeka di hati..

okay sekarang wawa nak cakap syukur ALHAMDULILLAH akhirnya wawa dapat menghabiskan PMR wawa..huish memang cuak menyelubungi diri..subjek paling susah bagi wawa adalah SEJARAH..wawa ada check jawapan..Ya Allah resultnye sangat menyedihkan..bukan tak lulus tapi wawa tak suka tengok gred tu...hope die turonkan gred la tahun nie..okay semalam wawa last exam..semalam exam mathematics and KHB..

KHB wawa ambik Perdagangan dan Keusahawanan..kira susah la..nak kena ingat kunci kira-kira..imbangan duga la..dah la exam petang..mengatuk pulak tu..ngee..math hurmm kertas satu boleh la..tapi wawa ade careless mistake..ngee..semalam paper math one abah yang check..then bile wawa ade salah sikit mule la die kata wawa careless and soalan senang tu pon tak boleh jawab..tahu la wawa yang abah tu cikgu math..memang la tahu jawab math..huh..tapi wawa  rasa bersyukur sangat yang math paper one wawa salah 5 je..so nak dapat A dalam math kena score dekat paper two 45 ke atas..hopefully la...

lepas habis PMR nie pulak kan wawa rasa bosan gilos..tak taw nak buat ape dah..but hari sabtu nie ade jamuan pengawas dekat Bukit Beruntung..nyum nyum ..makan time ! hahah then lepas pegi jamuan pengawas pegi birthday party Ain dekat KFC..seronok nye..one day with food ! delicious ! tak sabar aih..

then minggu depan insyaallah nak pergi Jusco Rawang dengan cikgu and kengkawan..diorang kata nak tengok wayang Aku Terima Nikahnya...tak sabar dah ni ! tapi kalau setakat cakap je baik tak payah duit pon takda macam mana nak bayar tiket wayang..ngee..ape-ape pon wawa akan ikhtiarkan jugak sampai dapat..hehhehe okay la..entry nie berhenti disini je..bye semua..thanks bagi sape yang bace entry yang merepek nie.. XD

p/s : to Capital A happy birthday and hope dimurahkan rezeki..semoga sentiasa sihat and happy di samping keluarga..wawa nak bagi satu lagu dekat Capital A..tekan link yang kat bawah nie..bagi wawa lagu nie memang kena dengan kita....  :)

http://www.youtube.com/watch?v=fneodk8Tq4I

FUTURE
PAST