profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



PMR is KILLING me !
Friday, 12 October 2012 | 0 comments


PMR ----> tahun nie soalan susah..stop cakap kalau tak baca memang la susah...stop cakap ' baru PMR belom lagi SPM ' ...stop cakap ' baca soalan betol-betol '...stop cakap ' relaks la wey kite nantikan keputusan yang sebenar '....memang senang mulut untuk berkata..tapi yang lebih sakitnya bila kita sendiri yang rasa..orang boleh beri nasihat dekat kita tapi ada ke dia rasa apa yang kita rasa...

harapan mula hancur satu-persatu..ibarat  bangunan yang runtuh satu-persatu..apa yang ada cuma sakit dan sangat frust...memang kita tak boleh nak salahkan takdir..but wawa harap tuhan yang Maha Esa memberikan keajaiban supaya keputusan itu berubah..tolong ya Allah...tidak tahu apa yang perlu wawa lakukan sekarang..

apa yang wawa nak bagi sebagai balasan mereka dekat wawa ? macam mana wawa nak gembirakan hati diorang kalau dah jadi macam nie ? stop kata ' relakslah ini lumrah hidup '...cuba berdiri di tempat wawa and rasakan sendiri...berkata memang mudahkan ? nampak saja tenang tetapi dalam hati Allah sahaja yang tahu betapa risau and gusarnya hati ini...nampak sahaja gelak tawa and senyuman tapi itu semua sekadar menutup rasa di hati...

sometimes wawa rasa macam dah taknak teroskan hidup lagi tapi bila wawa fikir kan wawa belom bersedia..amalan  pon belom cukop untuk dibawa..live must go on no matter what..hopefully :'(

p/s : malam tadi wawa ada mimpi yang Bahasa Inggeris wawa dapat A..hopefully mimpi itu benar dan merupakan petunjuk dari Allah..amin ~ ~


FUTURE
PAST