profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



Music ...
Tuesday, 6 December 2011 | 0 comments

hye..hari nie wawa nak cakap pasal lagu yang ade kat blog wawa nie...dalam blog nie semua lagu sedih sebab ikut musim wawa...coz skunk nie wawa dalam mood tak ok sangat coz wawa pon tak taw..hihhi..wawa pon baru perasan pagi tadi ..hehe..lagu-lagu yang wawa pakai semua nye sedih..

1 . Not A True Goodbye ( FT Island ) 

2 . Heartache ( FT Island )  

3 . Cry Cry ( T - Ara )  

tengokkan wawa dah cakap..mule-mule wawa cakap goodbye..maybe then wawa tengah sakit hati dan skunk wawa tengah menangis kot.....why??mungkin disebabkan lagu tu sedap or something else..memang dalam bulan nie wawa cube untuk berenti ingat kat die sekejap...sebab ade sedikit salah faham bagi wawa sikit.. ( ecececeh macam-macam la wawa nie )..ok la sampai sini dulu la...tengok la esok-esok wawa pakai lagu ape plak Kisah Hati agaknye...hohoho..ok bye...
wawa tak taw kenape wawa jadi macam nie.asyik ingat kat die...wawa benci perasaan macam nie..



FUTURE
PAST