profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



My sweetheart...
Monday, 5 December 2011 | 0 comments

hye..malam nie wawa takde keje saje je nak tulis wawa nak kenalkan buah hati wawa mungkin dapat mungkin tidak..kalau boleh wawa nak dapat semuanye sekali..wawa memang tamak..hihih..wawa bosan lah malam nie ..malam kelmarin wawa tidor ngan kawan-kawan pukol 1 pagi..hihhi tapi skunk nie wawa kena tidor awal sikit..nie pon wawa curi-curi untuk online..mama ngan abah dah tidor..adik-adik wawa pon same..ok berbalik pade tajuk harinie wawa dengan rajinnye nak cite pasal lelaki idaman wawa...hiihi..saje-saje je..ok yang pertame jeng jeng jeng..

LEE HONGKI
die nie comel sangat..wawa suke tengok die senyum...i always smile when he smiles..i just want to be with you in my life..kalau nak tahu...wawa paling suke die sorang je...and wawa juge ade 200 lebih gambar die sorang je..hanye die..wawa cume suke dekat die..kalau yang lain tu just macam jadi peminat..tapi HONGKI ..sorry la ..wawa nak jadikan die BF wawa boleh tak..ngeee..wawa jugak dah penah mimpi ngan die sebanyak 7 kali...ade yang best ade yang tak...hihi kadang-kadang kalau wawa tengok twitter HONGKI update status die...ade gambar ngan pompuan wawa rase nak marah sangat ngan cemburu..tapi wawa sedar wawa nie sape ..kalau wawa tengok balik gambar yang wawa simpan tu wawa senyum balik..hehhe..he smile can make me fall down...i always thinking about you..i really love you..saranghae...

L a.k.a MYUNGSOO
macho tak die nie..hihih..wawa suke tengok die dalam mv Paradise ~ Infinite..die hensem sangat..muke ala - ala garang camtu..wawa harap sangat satu mase nanti wawa dapat jumpe die depan - depan..tapi wawa takot sebelom jumpe depan - depan tu wawa pengsan..hahha...ye la berdebar la katekan..wawa nie memang cepat berdebar..hihih

KEVIN
adoyai nie pon comei jugak..betol tak KISS ME???ramai yang minat Kevin...ade jugak yang minat DONGHO especially my chingu KHAIRANI...DEKDA suke ELI..FEEZA suke ALEXANDER (sebenarnye FEEZA tak cakap pon die suke ALEXANDER cume kitorang saje je bagi die ALEXANDER sebab muke die ade iras - iras ALEXANDER )..IKA suke AJ...hehe..boleh la dikatekan kami nie KISS ME  jugak..huhuh

NAM WOOHYUN
nie plak same jugak ngan L from INFINITE..die nie comel...semua yang wawa suke mesti comel-comel punye...boleh jadikan suami..hohoh...kalau boleh wawa nak salah sorang dari dorang nie jadi milik wawa..hihihi...i just saying...

CHUNJI
aegyo...chunji nan saranghae....die cute sangat...mesti ramai peminat pompuan kan??ape la nasib ade tak artis tu ensem tapi takde sorang pon peminat kalau ade bagitaw wawa please...heheheh...wawa harap dapat jumpe chunji...chunji saranghae...

MINWOO
ya MINWOO Oppa!!why you're so cute..rase macam cubit je pipi die..dalam mv DON'T TOUCH MY GIRL perg die macam lelaki sejati meyh..rase macam nak kawin je dengan die..huhuh..can I marry you....bile la die nak cakap ayat tu dekat wawa...taon depan pon takkan dapat la wawa...

G.O
aduh..dalam mv MONALISA time die sebot saranghae saranghae saranghanda..adoyai rase macam die sebot kat wawa je...mesty best kalau die wat camtu..muke dah la ala-ala RAIN...adoyai GO die lagi ensem kalau tak ade jambang....hihhiih

sekian sahaje cite wawa kat korang harap sudi membace....wawa hari-hari berdoa kalau HONGKI dijodohkan dengan wawa..harap-harap ALLAH makbulkan ...AMIN ~~~






FUTURE
PAST