profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



Blog ... Tumblr...
Tuesday, 6 December 2011 | 0 comments

hye..harinie wawa nak cakap yang wawa dah ade tumblr ...wawa pon tak taw nak wat pe ngan tumblr tu..mungkin nanti wawa blajar sikit-sikit...wawa buat nie sebab..tadi wawa online twitter ... wawa tengok twitter Eli ..die tinggalkan link tumblr die..so wawa bukak the wawa nak try tanye die something la like.. tolong kirim salam wawa dekat Kevin ke...something like that..tapi wawa kena log in dulu wawa punye tumblr baru boleh tnye soalan dekat Eli..sedih btol..then wawa buat tumblr bile dah siap wawa post la something then wawa nak try tanye dah api tak boleh..macam ape ntah..rase macam panass pon ade la jugak..dah la wawa tak taw ape pon tentang tumblr nie..blog wawa taw la..adoyai hancor btol..kalau wawa taw akan jadi camnie wawa takkan buat tumblr tu...menyampah betol..ingatka baru nak cakap-cakap ngan Eli..kempunan je la wawa oi...sekian cerita yang menyakitkan hati wawa....


FUTURE
PAST