profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



Beraya Bersama Mereka
Sunday, 18 August 2013 | 2 comments

bertahun sudah ku tidak menulis entry di blog ini ahahah..tak payah nak bertahun sangatlah padahal baru sebulan je but still lama jugak kan heheh so what's up everyone..sihat ka ? best tak pegi beraya ? last entry Wawa masa bulan puasa haritu..now kita dalam bulan Syawal and the worst thing is today is Sunday !! and you know what esok dah start sekolah balik !!! arghhhhh..dah nak bukak sekolah baru nak post entry agagaga..

before Wawa mulakan bercerita bagai let me memohon maaf kepada korang yang tengah baca ni if Wawa ada tersakitkan hati korang and anything kesalahan yang Wawa pernah buat dekat korang..mohon maaf zahir dan batin..Selamat hari raya ;) and thanks for visiting my blog and I hope you enjoy it xD

now dah nak start bercerita dah ni..

Macam ni ceritanya *tiru gaya Aja bercakap* si Fatin Syahira a.k.a budak MRSM ni ajak kitorang pegi beraya before dia balik asrama..so kitorang bincang la..mula-mula bincang nak pegi Rawang just hangout je kan..hampir nak jadi but ada masalah lepas tu so we decided to cancel it...si Qadim pon sibuk tanya bila nak raya..bila nak raya sampai Wawa rasa fed up gila ! apahal semua nak tanya ni ?!!! erghh

Last-last kitorang tetapkan hari Sabtu iaitu semalam bersamaan 17/8/2013..yang dapat hadir *haha skema je ayat* cuma Aja , Fatin Syahira a.k.a Syiro , Khairani , Saffina , Shafikah , Afeeza , Dekda and Wawa..oh lupa plak adik Saffina sekali..semua nya 8 orang..takdelah ramai sangat hehehehe

rumah pertama kitorang pergi rumah Afeeza..boleh cakap 40 minit jugaklah beraya dekat rumah dia sebab nak tunggu Khai lagi....sebelum bergerak pegi rumah Dekda mestilah kena bergambar dulu kan..dengan adanya adik Saffina , dialah yang tukang ambik gambar kitorang semua ngeee...


dekat rumah Afeeza ;)

Dekat rumah Dekda kejap je...minum-minum dengan makan sikit biskut raya and after that bergambar lagi ahahah memang setiap rumah kitorang pergi mesti ambik gambar heeee..kali ni Wawa pulak jadi photographer nya XD


rumah Dekda ;)

lepastu kitorang decide nak pergi raya dekat rumah Ustazah Rohijah tapi Ustazah takde dekat rumah..okay yang bestnya kitorang pegi raya jalan kaki tengah hari buta tu..boleh bayangkan tak..tapak kaki Wawa panas habaq hang even pakai kasut rasa nak letak ais dalam kasut tu..panas kay panas ! tapi gagahkan jugak berjalan tu...jalan punya jalan sampai dekat Taman Ampang Indah..jauh tu dari Taman Tanjak ke Taman Ampang Pecah then terus ke Taman Ampang Indah..nak raya dekat rumah Syahir tapi semua takut nak tekan loceng..ahahahah rumah Naim and Faiz pulak diorang takde dekat rumah..diorang ni kembar sama macam Nabilah and Nabihah..bestnya kalau ada kembar ><

disebabkan Naim dengan Faiz takde dekat rumah so kitorang terus pergi rumah Nabilah dengan Nabihah..dah lama gila tak jumpa si kembar ni..diorang ni sporting gila ! tak puas rasanya lepak dengan diorang...paling lama lepak dekat rumah diorang..macam-macam cerita keluar..nada dering la apa lah..sampai dah tak sanggup nak gelak sebab perut dah sebu huhuhuhu...



with le'twin..Nabihah and Nabilah ;)

seterusnya kitorang pegi raya dekat Bukit Bujang rumah Fatin Syahira , Arai and rumah Afiqah..Wawa kena cakap sikit sebab kesuntukkan masa sangat dah ni..just letak gambar diorang je okay..hehheehhe


dekat rumah Shafikah ;)


dekat rumah Arai ;)

in the end , Wawa harap persahabatan ini kekal until jannah..insyaallah =) Assalamualaikum..bye :)

p/s : sayang mereka kerana Allah :D




FUTURE
PAST