profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



JUSTIN BIEBER vs LEE HONGKI
Sunday, 15 July 2012 | 0 comments


VS


malam nie wawa nak update blog sebelom TRIAL PMR nie..mase dah suntuk pon wawa masih nak online lagi kan..wawa ade jugak buat latihan tapi lebih kepada subjek MATHEMATICS..then wawa ade jugak buat study group dengan kawan-kawan wawa..hhehe..ok back to the title..hurmm ingat tak dulu ..wawa memang minat korea..yela dorang kan hensem , comel dan lain-lain lagi..but sekarang nie perasaan suke tu makin lame makin hilang..contohnye..sekarang wawa jarang tengok cerita korea..wawa just tengok RUNNING MAN je..lagu pulak wawa dah tak ikuti perkembangan diorang dah..ingat lagi tak dekat mamat nie...


ye..dia lelaki yang penah wawa suke dahulu..his name is LEE HONGKI..dulu wawa ikot perkembangan die melalui twitter but now...wawa dah tak penah check twitter die..dan pasal die wawa ade twitter..thanks to him! wawa ambik gambar nie dekat FB..then wawa cakap ini HONGKI..makin hensem die..wawa tinggalkan zaman KPOP nie..now its JUSTIN BIEBER...but listen hear ! wawa TAK SUKE JUSTIN BIEBER tapi wawa SUKE LAGU JUSTIN BIEBER..especially AS LONG AS YOU LOVE ME...memang awesome la..banyak lagi lagu yang wawa suke..dulu memang la minat JUSTIN BIEBER tapi makin lama makin kurang ..then wawa minat pulak artis KOREA..same jugak makin lama makin berkurang..tapi kini ianya sudah kembali...lagu die memang best...


hurmm sebenarnye banyak lagi yang wawa nak citekan tapi ikotkan waktu yang nak dekat pukol 12 malam dan esok sekolah..wawa batalkan niat nak post panjang-panjang...heheh..ok..end here..gud night !


FUTURE
PAST