profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



Suria KLCC
Saturday, 14 April 2012 | 0 comments


time tu update blog yang dah lame tak berbukak sian die berdebu..heheheh tuan empunye blog nie malas nak bukak hehehhe...wawa nak cite nie ....pada hari rabu yang lepas bersamaan dengan 4 .4 .2012...Puteri Islam telah pergi ke bandar metropolitan iaitu Kuala Lumpur...Tujuan kitorang pegi sane adelah kitorang nak pegi ke MIHAS...


hurmmm...korang nampak tak logo tu...and korang mesti paham kan MIHAS tu ape..so wawa tak yah penat-penat nak membebel pasal MIHAS tu....hurmmm sampai je kat depan pintu KL Convention Centre tu...ramai ambik gambar kitorang...terasa diri macam artis la plak...kekkeek...mane tak nye turon-turon bas je..semua pink...maklomla Puteri Islam kan...heheh..then kitorang masok la ke dalam...sampai je kat tempat MIHAS tu...kitorang dapat berita yang tak best untuk didengar....kitorang tak boleh masuk sebab kitorang under eighteen...aish apekan nasib....malu pon ade...tempat tu hanye untuk orang business je...apedah...

kemudian dah tak dapat nak masok kitorang pegi ke SURIA KLCC...kitorang pegi PETROSAINS hehheeh...seronok..sekurang-kurangye ade jugak tempat yang nak pegi...hehehhe....wawa upload gambar erk...





KLCC kebanggaan rakyat Malaysia...

 

Dari kiri : Afiqah a.k.a Kak Long , Ustazah Misyati , Kak Amirah Suhailah dan Kak Hana Farhanah a.k.a Lisa Surihani second.. XD






nie kat depan Petrosains..hewhew..sepatotonye kitorang kena line up but buat dunno je la..kitorang bergambar...






jom - jom naik keta comel nie...nak pegi mane?? kami nak pegi Petrosains lourh...huhuhu






aduyai Kak Hana oiyt..pandang mane tu sini la camera...Kak Long plak senyum..bahagie..hehhe..Mish Nieza pon same ngan Kak Hana pandang tempat laen plak..hohoohhh
 

nie para PPIM sekolah SMKAP ( BESTARI ) huhuuh..ayu gitu.. XD


self-cam wif Kak Long..huhuh

 

cantik tak gambar nie?wawa suke tengok gambar nie...dengan model yang ala-ala Lisa Surihani..pandai betol photographer yang ambil gambar nie..ce teka sape yang ambik?? ^__^ jawapan its me  ...wawa yang ambik gambar nie.. *masok bakul angkat sendiri..hehehehhe
 
nampak sangat menipu nye mane ade keta ade stereng 2..how to control it??hehheeh ape-ape pon tepi-tepi kami nak lalu...ponn!! ponn!!! ponnn!!!  XP
 

Kak Hana nak keja bawak benda alah nie..ape la name benda alah nie erk??wawa lupe la plak..hohoho..sonok taw naik benda alah nie..

 

hasil dari kautan Kak Hana tadi..hebat..

 

para cikgu yang ada semasa lawatan ini diadakan..dari kiri : Cikgu Fazuha Naili , Ustazah Enezah dan Ustazah Misyati...

 

time nie dah nak masok simulator...wohoo time tu berdebar-debar plak...

 

self-cam wawa..hohohooh

time nie wawa tengah wat benda laen..sape yang dapat selesaikan benda tu dapat button..so yang dapat dorang je la..wawa tak dapat..heheheh

 

ngenggg..ngengg...F1 tu korang ade...

 

wayang 3D..huhuhu takot wooo

 

wawa LOVE candy..aww delicious..

 

time nie dah depan pintu bas..still boleh tangkap gambar lagi..hewhewhew
ok sampai situ je.... tapi ade satu cite yang wawa nak cite kat korang..kalau nak masok ke Petrosains tu kan kita kena naik satu kenderaan iaitu Dark Ride..hehehe seronok...time naik tu tak leh ambik gambar die tak kasi..huhuuh..jap-jap wawa cari kat Mr.Google ..hhehe


niela dark ride..best wo..nie kalau naik dengan someone yang korang suke pasti romantik..tapi bagi yang berkahwin la coz kalau nak pegang-pegang baru halal..jang yang belom ade hubungan yang tak sah lagi..hukumnye haram wooo..dont sekali-sekali korang cube..hewhewhew...


nie plak simulator..benda nie la kitorang naik sampai menjerit-jerit tu...heheh padahal benda alah tu bergoyang je pong.. XD

ok wawa stop dulu erk penat dah nak menaip..hehehhe nanti kalau ade news wawa post ok..skunk nie tengah busy nak siap kan folio sejarah , geografi and sivik...semuanye memenatkan..oh lupe plak oral untuk BM jugak..adoyai..otak-otak nasib ko la kena belajar banyak-banyak hehehehe..ok wawa berenti dulu..annyonghikyeseyo!!!

FUTURE
PAST