profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



☺ ☺ ☺ ☺
Thursday, 26 January 2012 | 0 comments




annyonghaseyo...wawa imnida...aigoo...2 days before school...homework 4/6.. tinggal due lagi keje yang nak dibuat Kemahiran Hidup and Seni....but still wawa duduk infront of this cute lappy ....hohoohoh..wawa pelik la kenape kalau followers dah mencecah 200 pasti dorang akan buat satu entri tentang followers dorang yang dah mencecah 200...best ke??wawa punye followers baru mencecah 196..4 orang lagi..heheheh..nanti kalau dah cukup 200 orang followers wawa...wawa buat entri tu taw..nak jugak try..hohoohooh...dah lame wawa tak chat dengan kevin oppa... 

oppa where are u??are u busy??how are u?? it is alright??
 ....hahaha..senget la ko nie wawa..mcam-macam nak ditanye..oh ya...wawa nak tanye sape yang minat korea tu..korang ade star call tak??wawajust nak taw je..coz sis Yunn aritu ade cakap yang die terlepas star call...wawa pon nak jugak..mane taw satu hari nanti wawa dapat star call dari HONGKI ke kan..kekekekke...kalau ade yang tawa macam mane nak buat star call tu...link kan dekat shoutbox taw..heheheh..kamsahamnida...semalam kan wawa dengan kawan-kawan wawa lepak kat taman..then ade la sorang budak lelaki ..kecik je lagi..wawa cakap la annyonghaseyo..nak taw tak budak tu cakap ape..tapi wawa tak pastila..kawan wawa dengar macam die ya sayang...hahahahah..budak kecik die nak sebot annyonghaseyo susah..kikiki....then kitowang pegi jalan-jalan dekat bawah and gi kedai cine..beli ice-cream pop..empat-empat wane biru...heheh..ade la sorang makcik nie tegur..
 " sedapnye makan aiskrim..semua biru pulak tu"
..kitorang pon sengih je la macam kerang busuk... dekda cakap

 "kami CNBLUE"
..hohohohoho...wawa rindu nak bergambar..hohho..bergambar bersama gadis blue_violet and cnblue..hehheheh..annyonghikyeseyo















FUTURE
PAST