profile buddies Mine refresh follow

Disclaimer
about
Hello, I'm Wawa . 17 . Represent to you stories of my life . If you don't like it , go ahead . Take your own risk . =)

Chatting
let's talking



thank you
big clap
Template & design was made by Adam Faiz. Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



Mimpi itu kadang-kadang indah , burok...
Sunday, 23 October 2011 | 0 comments
Assalammualaikum,Annyonghaseyo,Hello,Hye & Salam 1 Malaysia...heheehe asl la aq nie..
arinie aq rase hepi sangat sebab mlam tadi aq ade mimpi yang paling best dan TERBAEK...huhuhuh...kowunk penah tak minat or bukan minatlah tapi lebih kepada suke someone x kira lah artis ke or pakwe korunk...penah x korunk mimpi orunk yang korunk suke 2 lebih dri satu kali..heheheeh...kalaulah ade owunk tnye ..aq adelah owunk pertama akan angkat tangan coz aq hepi sangat..maybe kalau aq ckp kowunk mesti kte aq nie perasan kn??coz memang aq sendiri pon x percaye...ok mimpi 2 bermula dri cnie..pade mulenye aq mimpi HONGKI datang skolah aq ...then aq mestilah nak jumpe ngan die & budak2 yg laen pon nk jumpe die..tpi time aq nak jumpe ngan dielah ade je keje yang aq kene wat ,disuruh la & mcam2 lagi..aq rse fed up sangat..pas2 aq jumpe ngan manager die ( aq x pasti itu manager or bukn )...aq cakap la aq nak jumpe HONGKI nak mintak autograph die pas2 manager die cakap ok..tiba2 HONGKI lalu tapi ngan sowunk pompuan..pas2 aq cepat2 la tunjuk kt manager 2 yg hongki ade kt situ then manager 2 bole wat don't know je...msalah2..time 2 aq ngah bce novel...boleh plak HONGKI ngn pompuan 2 jalan2 dpan aq..haish geram toll....

Mimpi yang ke-2 plak...aq x taw tempat 2 kat mne tapi yg aq ingat adelah yg aq plok HONGKI..OMG...lps aq dah plok die aq mintak lagi seminit nak plok die lagi..hahhahahahah..apelah aq nie..tpikan bila aq bangun..seolah-olah aq plok HONGKI 2 real coz dapat rse hangat nye..best x???(menggatal btol la aq nie) hhuhhuhu...

Mimpi yang ke-3 plak..time 2 aq ngan AFEEZA pegi tuisyen..pas2 time nak blik 2 cikgu tuisyen kitowunk nk hantar blik..tibe2 aq nampak keta besar then owunk yg memandu plak jeng jeng jeng..HONGKI seyh..huhhuu...aq ngan AFEEZA pon terkejot pas2 cikgu suwoh kitowunk msok dalam keta pas2 HONGKI plak boleh die curi ayam masok dlam bonet keta..adoyai klakar tol la....

Mimpi yang ke-4 plak bru aq mimpi mlam tadi...aq rse asyik nak senyum je..cmnie aq mimpi aq bawak HONGKI naik basikal..aq yg bawak basikal 2..HONGKI dok kt dpan ...hahhahaha..sweet sangat.(jgan jeles erh) pas2 smbil jlan2 aq tnye la die semua bende cume aq x sempat nak tanye die skunk ngan sape??huhuhuhu...tapi sonok pengalaman mimpi yang sangat indah..terima kasih ALLAH kerana bgi aq mimpi2 semua..wargh rse mcam nk menjerit HONGKI SARANGHAEYO...
dalam mimpi 2 aq ngan HONGKI sonok sangat maen tepi sungai..hahhahahah

Mimpi yg last skali..kisah HONGKI merajuk ngan aq sebab aq dok dlam keta seat dpan ngan JONGHOON (FTISLAND)..hehehheeh..dlam keta 2 xde langsong dengar suare HONGKI..hurmmmm....JONGHOON plak die yg memandu pas2 die tnye aq x nak melukis ke??pas2 aq cakp huh???die bagi jetas suruh aq lukis ape2 je dahlah JONGHOON bawak keta cm ape2 ntah..hahhahahaha...tapi yg kesian nye HONGKI la...xpelah lain kli awak plak dok seat dpn erh..huhuhu...mimpi2 nie tidak akn aq lupekan...muachhh...♥♥♥♥♥♥

FUTURE
PAST